* Studio Enigma. The Classic 80's Italo Disco/Euro Disco/Synth Pop Web Radio *

19 Ιουλίου 2015

Η Marshall ανακοίνωσε το πρώτο της smartphone για μουσικόφιλους, το London


    Δημοσιευμένη Εικόνα
Όπως είναι γνωστό, η Marshall είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των ενισχυτών για κιθάρες, ωστόσο αργότερα και μέσω συνεργασιών (με την Zound για παράδειγμα) παρουσίασε και headphones ή Bluetooth speakers. Πρόσφατα, αποφάσισε να επεκταθεί και στην αγορά των smartphones, με το London.
Το London μοιάζει να διαθέτει την “προσωπικότητα” των προϊόντων της εταιρείας, με αυστηρές γραμμές, απαλό στο άγγιγμα φινίρισμα από απομίμηση δέρματος, επιχρυσωμένα πλήκτρα και δύο ηχεία με ωραίο πλέγμα στην πρόσοψη και δύο stereo υποδοχές στο πάνω μέρος (για να ακούνε μουσική σε στέρεο δύο χρήστες).

Η συσκευή διαθέτει 4,7 ιντσών οθόνη LCD IPS ανάλυσης 720 x 1280 pixels που προστατεύεται από Gorilla Glass 3 και 16GB επεκτάσιμου –μέσω microSD- αποθηκευτικού χώρου.

Βασίζεται στο 64-bit SoC της Qualcomm, Snapdragon 410 (Quad-core, 1,4GHz) που συνοδεύεται από 2GB RAM και στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 2,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα 8,0 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash.

Στο εσωτερικό του διαθέτει έναν Wolfson DSP (WM8281 Audio Hub). Διαθέτει επίσης διπλά μικρόφωνα MEMS που υποστηρίζουν active noise cancellation.

Διαθέτει WiFi, Bluetooth 4.1, GPS, υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2500mAh. Οι διαστάσεις του είναι 149,4 x 74,7 x 9,8 χιλιοστά ενώ το βάρος του είναι 145 γραμμάρια.

Το λογισμικό του Marshall London βασίζεται στο Android 5.0 Lollipop, ωστόσο η εταιρεία έχει εγκαταστήσει για την αναπαραγωγή μουσικής (υποστηρίζονται και FLAC αρχεία) ή την εγγραφή δικές της εφαρμογές μαζί με κάποια άλλα καλούδια που θα ενδιαφέρουν όσους παίζουν κιθάρα. Το Marshall London θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου με τιμή $499.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου